Ny äventyrartermin, 19 augusti

Utskick

Då var det tid för en ny terminsstart för Yggdrasil. Det var mycket lek för att spralla av oss efter sommaren – ”Alla tar alla”, ”Amöba” och ”Bläckfiskleken”. Vi hann också med att formera de båda patrullerna för året – Asarna och Vanerna. Och så stiftade vi bekantskap med flera märkliga namn som nu namnger platser på scoutgården – Idavallen, Midgård, Asgård och Vanaheim. För den som glömt bort lägerlivet drogs en liten eld igång för att ge den där scout-iga röklukten i kläderna. Härligt! Möten slutade med en snabbtitt i patrullrummen (Asgård och Vanaheim) vilken är en stor förändring för de nyblivna äventyrarna.