Leda avdelning del 2

I helgen var också två av kårens ledare på andra delen av sin utbildning leda avdelning. Ledarna är fyllda med nya kunskaper, nya teckninker och nya metoder som de kommer utveckla avdelingarna med hjälp av. Skapa en bättre, mer lärorik Läs mer »

Äventyrarnas övernattning

    I helgen var avdelningen Yggdrasill (äventyrarna) på övernattning. Som fylldes med bl.a en dags vandring i området där de fick laga mat på stormkök med mycket mer. Övade på karta och kompas. Äventyrarna tackar för en rolig, givande och Läs mer »

Förnyelse av Toaletten

Efter många mötens planering, och genomföring är toaleten äntligen färdig nere på scoutgården. Upptäckarna planerade, gjorde skiss och målade om toaltetten där nere. Det är bara de om har planerat och bestämt utan några krav från ledarna. Med hjälp av Läs mer »

Julpysselkväll till Julmarknaden

        Väldigt bra uppslukning på pysselkväll då vi tillverkade olika saker att sälja på julmarknaden. Arranskörerna tackar för att alla kom och spred en sån härlig stämning, överträffade alla förväntningar. Tack

                    Efter ett möte fyllt med tändstickor, fotogenlyktor och klättra ut genom fönstret via brandtrappan avslutade vi mötet med olika lägerbålsånger runt lyftorna i höst mörkret

Scoutlagen

                            Spårarna pratade om scoutlagen på gårdagens möte. De hade dem olika i scoutlagen men även några som inte tillhörde scoutlagen. I patrullerna fick de försöka komma fram Läs mer »

Korvförsäljning

Utmanarna säljer nu korvlådor för att samla in pengar till bl.a WorldScoutJamboree 2019. Du kan stötta genom att gå in på http://www.korvladan.se/korvlådor-40152059 och kolla vad du vill ha. Skicka sedan din beställning tillsammans med namn och adress till scoutpatrik1@gmail.com så Läs mer »

Graninsamling

Hej På söndag 14/1 samlar vi traditionsenligt in granar i Åkarp. Med start 10.00 kör vi runt. Kostnad 50:- per gran  

Terminen drar igång igen

Hej! Nu är det dags igen att dra igång ännu en ny termin för alla scouter.  Vi ser fram emot en härlig scoutverksamhet med alla både nya och gamla scouter. Spårarna startar terminen den 17/1 klockan 18.00 Upptäckarna startar terminen Läs mer »

Terminstart

Hej. Nu drar vi igen en ny spännande termin för scouterna i burlövs scoutgrupp. Vi hoppas att både får träffa nya och gamla scouter. Spårarscouterna drar igen den 23 augusti mellan 18.00-19.30 Normaderna börjar sina scouter den 31 augusti mellan Läs mer »